banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Vali Güvenç'e Hoş geldin Ziyaretler devam ediyor



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e ‘Hoş geldiniz ve Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Valilik Makamında ziyaretleri kabul eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek bir süre görüştü.

ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, Vali Güvenç’e ‘Hoşgeldiniz’ diyerek yeni görevinin hayırlı olması diledi. Vali Güvenç ise, Başkan Ertekin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
AK PATTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN VALİ GÜVENÇE ZİYARET

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e ‘Hoş geldiniz ve Hayırlı olsun’ ziyaretleri AK Parti Merkez İlçe ile devam etti.
Valilik Makamında ziyaretleri kabul eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Zahit ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Güvenç’e yeni görevinin hayırlı olması diledi. Vali Güvenç ise, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

ŞANLIURFASPOR’DAN, VALİ GÜVENÇ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç son olarak Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri kabul etti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Yönetim Kurulu, Vali Güvenç’e ‘Hoşgeldiniz’ diyerek yeni görevinin hayırlı olması dilediler. Görüşmede, Başkan Kemal Saraçoğlu, Şanlıurfaspor hakkında Vali Güvenç’e bilgi verdi.

Şanlıurfa’ya geldiği ilk gün Şanlıurfaspor Altay maçına giden Vali Güvenç ise, kulüp yönetimine Şanlıurfaspor’un durumunu sordu.

Ziyaretin sonunda Vali Güvenç Başkan Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.