banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Vali Erin Urfa İlk Kez Seçilen Muhtarlarla Toplantı Yaptı


Şanlıurfa Polisevinde düzenlenen muhtarlar toplantısında yeni seçilen muhtarlarla tek tek tanışan Vali Erin, kısa süre önce önemli bir seçimin yaşandığını, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri mahalle ve köy muhtarlarının seçildiğini hatırlatarak Türkiye’nin seçimlere katılım ve başkasının hukukuna gösterdiği duyarlılık sebebi ile dünyada seçimi en iyi şekilde yapan ülkelerin başında geldiğini söyledi.
Şanlıurfa’da seçimlerin huzur içinde gerçekleştiğini, muhtarlık seçimlerinde üzücü bir durum yaşanmadığını kaydeden Vali Erin, “Kimsenin burnu kanamadan, herhangi bir vatandaşımız en ufak bir sakatlık görmeden milletimiz iradesini sandığa yansıttı ve yeni muhtarları, meclis üyelerini, belediye başkanlarını seçmiş oldular. Seçim sonuçlarının hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum” dedi.
Yeni seçilen muhtarların hayırlı hizmetler yapmasını dileyen Vali Erin, muhtarların çok önemli bir sorumluluğu sırtlandığını ifade ederek, kamu kurumlarıyla muhtarların koordinasyonuna dikkat çekti.
İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun, ilin emniyet ve asayişine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de verdiği toplantı, muhtarların sorun ve taleplerinin dinlenmesiyle devam etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.