banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Vali Erin Tatilde de Mesaiye Devam Ediyor


Haftasonunu da içerisine alan dokuz günlük bayram tatilinde ilk olarak Viranşehir ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Tekstil Fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve Viranşehir Kaymakamlığının destekleriyle yapımı süren inşaatla ilgili Kaymakam Ömer Dereci’den bilgi alan Vali Erin, Viranşehir temaslarının ardından Eyyübiye ilçesinde Ramazan ayı öncesinde açılan Aşevini ziyaret etti.
Şanlıurfa Valiliği tarafından, Kuveyt merkezli Said Yardım Derneği’nin destekleriyle Hz. Eyüp Sabır Makamı’nda kurulan Aşevi’nde, günlük 1.500’ün üzerinde vatandaşa sıcak yemek servis edildiğini belirten Vali Erin:“Ramazan ayı boyunca hizmet veren Aşevimiz, Bayram sonrasında da hizmetine devam edecektir. Bu hayırlı hizmete vesile olan, emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi. Öte yandan Vali Erin; bayramın birinci günü Valilikte saat 10.30’da başlayacak olan bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet etti.
Vali Abdullah Erin aynı günayrıcatrafik denetimlerine katılarak İçişleri Bakanlığının bayram trafiğine yönelik başlattığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.