banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Uyuşturucu tacirlerine darbe; 361 kilo esrar ele geçirildi

Emniyetten yapılan açıklamada; “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde; 30.03.2013 günü saat:15.30 sıralarında Şanlıurfa-Suruç karayolu ilimiz girişi TOKİ mevkii Evren Sanayi ışıklarında yapılan operasyonda toplam daralı ağırlığı 37 kilo 475 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan E.T. isimli (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

 

06.04.2013 günü saat:10.45 sıralarında Siverek ilçesinde Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda toplam daralı ağırlığı 324 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.