banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Uygulama Yapan Polislere Gazeteciden Çorba İkramı....

Urfa’da Gazeteciden Polislere sıcak çorba ikramı 
Şanlıurfa'da Urfanatik Gazetesinin muhabiri sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde kentte soğuk havada uygulama yapan polisleri ziyaret edip, sıcak çorba ikram etti.
Şanlıurfa’da uygulanmakta olan 56 saatlik sokağa çıkma yasağı kapsamında denetimlerine tam hız devam eden ve sokağa çıkma yasağında gece gündüz ayırmaksızın Şanlıurfa caddelerinde görev yapmakta olan polis ekiplerine Urfanatik Gazetesi gece muhabirlerinden İbrahim Çakmak  sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polisleri ziyaret ederek sıcak çorba dağıttı.
Kent merkezinde denetimlerini sürdürmekte olan polis ekiplerine cadde cadde dolaşarak Sıcak çorba ikram edilmesinin ardından görevli ekipler yapılan bu duyarlı davranıştan dolayı Urfanatik Gazetesine teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Koronavirüs salgını nedeniyle görev yapan polis ekipleri gece gündüz demeden salgın kapsamında denetimlerine ve çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.