banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa'nın Hilvan ilçesinde şehit aileleri yararına kermes düzenlendi



Geliri şehit ailelerine gidecek olan kermese ilgi büyük oldu. Atatürk Parkında düzenlenen kermese, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, belediye başkanı Aslan Ali Bayık, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Mahalli yemeklerin ve tatlıların sergilendiği kermese, taziye ziyaretleri için Hilvan'da bulunan AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet kasım Gülpınar ve Kemalettin Yılmaztekin' de katılarak destek sağladı.


Kaymakam Ahmet Özay ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, gelirinin şehit ailelerine verileceği kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımlarıyla destek verenlere teşekkür ederek, 101 yıl önce bu toprakları bize canları pahasına emanet eden atalarımızın ruhları şad olsun. Onları saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Bugün de yaşanan olaylar nedeniyle şehit düşen asker ve polislerimizin ailelerine destek olmak amacıyla bünyelerimizdeki kadın kültür merkezilerince kermes düzenlendi. Kermeste elde edilen gelir, şehitlerimizin ailelerine gönderilecektir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.