banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfalı Yazar İstanbul'da Nehir ve Medeniyeti Anlattı

Yazar Eyyüp Azlal İstanbul-Şişli Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip lisesi'nde 'Nehir ve Medeniyet' konulu bir konferans verdi.....
Azlal'ın Nehir Medeniyeti üzerine hazırladığı Efsane Nehir Fırat kitabının ikinci baskısı çıkması nedeniyle de öğrencilere bu kitabını imzaladı. Azlal, Suriye'de şehit düşen askerlerimize rahmet dileyerek konuşmasına başladı. 
 Daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü. 
"Bugün konferans verdiğim  okulumuzun adı Suriye'de, Fırat nehri'nde boğularak şehid düşen ilk şehidimiz, ceddimiz  Süleyman Şah'ın ismini taşıması çok manidar. Süleyman Şah, Fırat'ı geçerken boğuldu. Şehit oldu ama onun çocukları, onun torunları Fırat'ı geçti, Anadolu'yu geçti. Tâ Avrupa'nın içlerine kadar gitti ve Din-i mubin-i İslam'ı Viyana önlerine kadar götürdü. Bugün  geldiğimiz nokta öyle anlaşılıyor ki Küfür Alemi, bizi tekrar Fırat nehri'nde boğmak istiyor. Bizi artık boğamazlar, çünkü artık çok güçlüyüz, dedi.
Azlal, programı düzenleyen başta Şişli Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit Yentür ve okul müdürü Abdülselam Dindar beye ve sabırla dinleyen öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederim, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.