banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Urfalı uzman çavuş ve kız arkadaşı evde ölü bulundu!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, Şanlıurfalı Uzman Çavuş D.E.O., kız arkadaşıyla aralarında çıkan tartışmanın ardından genç kadını silahla vurdu. Ardından aynı silahla intihar eden Uzman Çavuşun bulunduğu evden gelen silah seslerinin ihbar edilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, iki kişinin de öldüğünü belirledi.


Hatay'ın Samandağ ilçesinde görevli uzman çavuşun, kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü. Uzman çavuşun, böyle bir olaya neden kalkıştığı bilinmiyor. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması adına çok yönlü bir araştırma başlattı.

İddialara göre Samandağ'da uzman çavuş olarak görev yapan D.E.O, Atatürk Mahallesi'ndeki evinde kız arkadaşı D.A.'yıtabanca ile vurdu. Uzman çavuş daha sonra aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren polisler D.E.O. ve D.A.'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

İki kişinin cansız bedeni Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Meydana gelen olayın nedeninin ortaya çıkması için başlatılan soruşturmanın çok yönlü devam ettiği öğrenildi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.