banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfalı Tarım İşçisi Sulama Kanalında Boğuldu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren Urfalı mevsimlik tarım işçisi Mehmet Ali Beşaltı (16) yaşamını yitirdi.

Olay Gaziantep'in İslahiye ilçesi Zincirli mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ailesiyle birlikte mevsimlik işçi olarak biber işinde çalışmak üzere Şanlıurfa'dan İslahiye'nin Zincirli Mahallesi'ne gelen 16 yaşındaki Mehmet Ali Beşaltı, iki arkadaşıyla çadırların yanındaki tarımsal sulama kanalında serinlemek istedi.Bir süre sonra çırpınmaya başlayan ve yüzme bilmediği belirtilen Beşaltı'yı kurtarmaya çalışan arkadaşları başarılı olamayınca çevreden yardım istedi.Olay yerine 112 ekipleri, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri çağrıldı. Ekiplerin gence ulaşamaması üzerinde sualtı polislerden destek istendi.

Şanlıurfa'dan gelen sualtı dalgıç polislerin sulama kanalında yaptığı çalışmalar sonucunda Beşaltı'nın cesedine ulaşıldı. Cenaze, otopsinin ardından İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.