banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfalı sporcu Tükiye'yi temsil edecek

Makam kapılarını sürekli açık tutarak vatandaşları randevusuz kabul eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i bugün ziyaret edenler arasında bir şampiyon da yer aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tekvando takımında başladığı spor hayatına her yıl bir yeni başarı ekleyerek yoluna devam eden İbrahim Halil Çelik, Milli Takım Sporcusu olarak katılacağı Özbekistan’da düzenlenecek tekvando turnuvası öncesi Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

Babası Abbas Çelik ve Antrenörü Mustafa Kaçmaz ile Vali Erin’i ziyaret eden genç sporcu, başarısını tüm Şanlıurfalılara hediye ettiğini belirterek, Özbekistan’da düzenlenecek turnuvada Türkiye’yi temsil edeceğini ifade etti.

Genç sporcuyu başarılarından dolayı tebrik eden Vali Erin, “Başarılarıyla göğsümüzü kabartan sporcu gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimizin sporla tanışması, sportif faaliyetlere katılması ve büyük başarılar elde etmesi için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde tekvandoya başlayan İbrahim Halil Çelik, 25-30 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında 49 kiloda Türkiye ikincisi olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.