banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfalı mevsimlik işçi kız hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, olay Antalya'nın Çukurelma Mahallesi'nde meydana geldi.

Seradan çıktığı öğrenilen sürücü H.T, traktörüyle seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı yönde kardeşiyle el ele yürüyen kıza çarptı. Traktör yol kenarındaki beton direğe çarparak durabildi. Ön ve arka tekerin üzerinden geçtiği 7 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 sağlık ekibi ve güvenlik birimleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Fadime isimli 7 yaşındaki kızın hayatını kaybettiğini saptadı. Yapılan kontrollerin ardından Fadime’nin cenazesi morga kaldırıldı. Morgdan alınan Fadime daha sonrasında memleketi Şanlıurfa’da toprağa verildi.

Fadime’nin, ailesinin Elmalı'da mevsimlik işçi olarak çalıştığı ve kendisinin de 2 gün önce onlara yardım etmek için geldiği öğrenildi.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Çukurelma Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.