banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfalı Dekan İstifa Etti

İstifa dilekçesini Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik'e sunan İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk, Üniversitede görev yapan tek Urfalı dekan olmasıyla biliniyor.

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un dün itibariyle istifa ettiği iddia edilirken, Bayuk’un istifasının altında kurum içi baskıların olduğu gelen iddia edildi.. Görevini başarılı bir şekilde sürdüren Şanlıurfalı akademisyen İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un istifası ile ilgili Rektör Sabri Çelik sesizliğini koruyor

ŞANLIURFALILAR TEPKİLİ

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un istifa iddiasına Şanlıurfalı vatandaşlarda tepki gösterdi. Vatandaşlar Şanlıurfalı akademisyenlerin üniversite tutulmasına sosyal medyada tepki gösterdi.

Televizyon sunucusu Müslüm ÇAP: Siyasetle haşir neşir olan birine Devlet kurumlarında makam ,mevki verilmemeli ! Çünkü hiç bir idareci bu tür insanlara diş geçiremez. Bunun en büyük örneği de Harran üniversitesinde yaşanıyor. Kazara aday gösterilmiş biri koca üniversiteyi dizayn etmeye çalışıyorsa vay halimize.
Siyasetçi Tahir KALKAN:  Şanlıurfa’lı değerli bir Akademisyen,Bürokrat  Nedim Bayuk kardeşimizin istifa ettiği iddia ediliyor, Harran Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Sabri Çelik  ‘istifasını kabul etmeyeceğini umuyorum, çünkü Mahmut Nedim hocamızın daha yapacak çok güzel işleri var... 
Gazeteci Yazar Cengiz AKSAN: Harran Üniversitesi'nde yeni bir istifa haberi sosyal medyada dolaşıyor. Başarılı bir bilim adamı olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk'un istifasının kabul edilmemesini ümit ediyorum.

Gazeteci Ferhat Özer: Nedenlerini ve niçinlerini bilmiyorum ama duydum ki, Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk hocam istifa etmiş. Urfalı tek dekandı. Üniversite için de Urfa için de kayıptır. 
Gazeteci Mehmet Yetim: Harran Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesindeki Urfalı tek dekan vardı oda istifa etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk dün itibariyle istifa ettiği belirtildi.
Kaynak: RH Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr 3 yıl önce

Veteriner fak, de urfa lı

Avatar
bir yorum 3 yıl önce

Sabri Çelik'i başarısız Ramazan Taşaltın'ı başarılı göstermeye yönelik çeşitli girişimler zaman zaman oluyor. Medya maalesef birilerine yakın olma hatasını ülkemde hep işliyor. Ramazan Hoca da iyi bir yönetici değildi, Sabri Hoca da değil! Çok da şey etmeyin.