banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfalı Avukat Serdar Tokdemir’den Binali Yıldırım’a Tam Destek

İstanbul Fatih / Aksaray’da  olan yemekli toplantıya davetli misafirlerden AK Parti Genel başkan vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti MYKK üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Siverek belediye başkanı Şeyhmus Aydın, Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci, Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Viranşehir ilçe başkanı Ali Tekin, Ak Parti Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatı ve  İstanbul’da ikamet eden Şanlıurfalılar toplantıya katıldı.

Proğramda açılış konuşmasını yapan Av. Serdar Tokdemir’den sonra Ak parti genel başkan vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MYKK Üyesi Vildan Polat, Ak parti il başkanı Bahattin Yıldız, Selamlama konuşması yaparak Şanlıurfalı hemşerilerinden 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Bin Ali Yıldırım’a destek istediler.  Avukat Serdar Tokdemir, Sitemizi yapmış olduğu açıklamada Malumunuz 31 martta tüm Türkiye seçime gitti. Seçim gecesi Adeta destan yazan Şanlıurfa’nın Ak kadroları Büyükşehir belediye başkanlığı dahil 14 belediyeden 13 ünü kazanaraktan Türkiye rokorunu kırmış ve Liderleri Recep Tayip Erdoğan’ın kendilerine bıraktığı emanete fazlasıyla sahip çıkmıştır.  Bize bu mutluluğu yaşatan Başkanlarımıza ve kadrolarımıza siteniz aracılığıyla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.  
Şanlıurfa’dan güzel haberler alırken İstanbul seçimlerinde bir takım usulsüzlüklerden dolayı seçimin tekrarlanmasına karar verildi. Tarih Urfalılar için 11 Nisan 1920’de nasıl ki Yaşasın Urfalılar teslim olmadılar dediyse 23 Haziran 2019 da yaşasın Urfalılar İstanbul’u teslim etmediler diyecektir.

İstanbul önemlidir, İstanbul 80 vilayetin aynasıdır, İstanbul peygamber efendimiz S.A.V hadislerine nail olmuştur. İnşallah bu çalışmalarımız 23 haziranda sonuç verir ve bize kurucu liderimiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 ‘de bizlere emanet ettiği şekilde Ak hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz dedi.  
Yemekli toplantı sonrası Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Avukat Serdar Tokdemir ile beraber İstanbul Sofulardaki esnaf ziyaretinde bulunarak 23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım’a destek istediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.