banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Urfa'dan Suriye'ye ve Güneydoğuya 4 TIR yardım gönderildi

 

İnsani Yardım Platformu tarafından düzenlenen törene katılan Başkan Nihat Çiftçi, İnsani Yardım Platformu yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve hayırseverle birlikte bağışlanan yardım malzemelerini TIR'lara yüklediler.

Düzenlenen törende gazetecilere bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa olarak her zaman mazlumun yanında olduklarını belirterek "Şanlıurfa Valiliğimiz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilgili tüm Sivil Toplum Kuruluşları seferber olmuş durumda. Bugünde hazırlanan dört adet yardım TIR'ı mazlum halka gidecek. Şanlıurfa olarak her zaman mazlumun yanındayız. Yardıma muhtaç olan bir insan var ise bizimde orada olmamız gerekiyor. Bu bilinçle hareket eden bir Şanlıurfa var, yardımda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Allah razı olsun, Rabbim yardımlaşma ve merhamet duygumuzu hiç bir zaman esirgemesin" dedi.

"HAYIRDA BULUŞALIM KAMPANYASINA DAVET ETTİ"

Bütün hayırseverleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 'Hayırda Buluşalım' kampanyasına davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilgili STK'lar ve Kamu kurumlarla ilgili Bayırbucak Türkmenleri, Suriye'nin diğer bölgelerinde yardıma muhtaç olan şehirlere ve Güneydoğu'da meydana gelen terör olaylarından dolayı zarar gören vatandaşlarımıza yardımları toplayıp ulaştıracağız İnşallah. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kentin bir çok noktasında yardım çadırları kurulmuş durumda destek veren bütün Şanlıurfalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güvenli bir şekilde toplanılan bu yardımlar mazlumlara dağıtılacak. Destek veren tüm platform ve STK temsilcilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte başlatılan yardım kampanyalarının devam ettiği ifade ederek "Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir şekilde zengini ve fakiriyle yardım kapmayanlarımızı mazlum halka gönderiyoruz. Bu günde Allah'ın izniyle mazlum halk için hazırlamış olduğumuz 4 adet yardım TIR'ını gönderiyoruz. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.