banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa'dan Kutsal Topraklara Yolculuk Başladı


Gaziantep Havalimanı'ndan uçakla kutsal topraklara gidecek olan ilk hac kafilesinde yer alan hacı adaylarını, aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı. Duygusal anların yaşandığı uğurlama ve dua töreninde hacı adayları ve onları kutsal topraklara uğurlamaya gelen akrabalarını tebrik ve teselli eden Kaymakam Akbulut, "Rabbim herkese nasip etsin. Allah salih amelinizi kabul etsin. Geride bıraktıklarınız bize emanet. En ufak sıkıntıda bizlere ulaşabilirsiniz. Gözünüz arkada kalmasın." şeklinde konuştu.


Her insana belki ömründe bir defa nasip olabilecek kutsal hac farizasının haca gidecek olan vatandaşlarımız tarafından inşallah layıkıyla yerine getirileceğini ifade eden Akbulut, "Halil İbrahim topraklarında inşallah Peygamber Efendimiz'in yanına giderler. Mübarek topraklarda bizim memleketimizin ve milletimizin refah ve huzuru için bize inşallah hayır dua ederler." dedi.


HAC ile dm_504763c21bb86

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.