banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfa’daki Newroz Kutlaması tarihi belli oldu


Urfa Newroz Tertip  Komitesi tarafından düzenlenen kutlamalar Şanlıurfa il merkezinde 19 mart perşembe günü 09.30-16.30 saatleri arasında, ŞUTİM yanında bulunan Paşabağı miting alanında yapılacak.

Bilindiği üzere Newroz Bayramı Ortadoğu halkları arasında 'baharın gelişi ve doğanın canlanışı' olarak kutlanan özel bir gündür.
Kutlama programına HDP Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş ile Milletvekilleri İbrahim Ayhan ve İbrahim Binici, Salih Akdoğan, Ali Ürküt, Dilek Öcalan katılacaklar.

Newruz bayramında Yasemin GÖKSU, Zelal GÖKÇE , ÇARNEWA Serhat ve mahalli müzik grupları birer konser verecekler.

     Bütün Urfalıları Newroz kutlama programına davet eden tertip komitesi,  “Bu yıl ki Newrozun ülkemizde kürt sorununun çözümüne, barışa ve Ortadoğu halklarının özgürlüğüne vesile olmasını diliyor” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.