banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Urfa'da trafik kazası: 3 yaralı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Viranşehir'de trafik kazası: 3 yaralı Viranşehir-Kızıltepe Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Kaza, Viranşehir-Kızıltepe Karayolu'nun 6'ncı kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 11.00 sıralarında Başköy Kavşağı meydanında Abdulsamet Çevik yönetimindeki 47 KA 129 plakalı TIR ve ters yönden gelen 34 Y 9365 plakalı kamyonla çapıştı. Kazada, Abdulsamet Çevik, İbrahim Babaç ve Mehmet Babaç yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan karayolu araçların yoldan çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı. Kazada her iki araçta da hasar meydana gelirken, kazayla ilgili çalışma başlatıldı. (Sabri Acet-İLKHA)

Anahtar Kelimeler:
UrfaKazaYaralı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.