banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa’da sokaklar başı boş köpeklerle dolu

Kentin en kalabalık bölgesi olan Atatürk bulvarında görülen köpekler, amatör kameralar tarafından görüntülendi.

Şanlıurfa Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Doğa Hakları Ve Çevre Politikaları başkanı Celal Aydın;
Şanlıurfa Haliliye ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde başıboş gezen ve tehlike arz eden köpekler için yetkililere çağrıda bulundu.

DEVA Partili Aydın, Şehir merkezinde hemen hemen her yerde göze çarpan ve sayıları iyice artan ve sürüler halinde başıboş gezinen köpeklerle ilgili belediyenin bir an önce önlem almasını istedi.

Şehrin en işlek bulvarı olan Atatürk bulvarı üzerinde sürü halinde gezen sokak köpekleri, bilhassa küçük çocuklar ve bayanların korkulu anlar yaşamasına neden oluyor.

DEVA Partili Celal Aydın yaptığı açıklamada şunları kaydetti ;” Şehrin göbeğinde başıboş sürülen halinde gezen ve vatandaşlar için tehlike ar eden köpekleri belediye bu soğuklarda koruma altına almalı, hayvanlar sokaklarda başı boş dolaşmamalı. Bizde hayvanların doğal ortamlarında yaşamalarını isteriz ancak büyük gruplar halinde dolaşıyorlar ve bizler çok tedirgin oluyoruz.Arık belediye ve yetkililer bu işe bir çözüm bulmalı. Ne hayvanlar zarar görsün nede vatandaşlar ve özellikle çocuklar sokaklarda korkarak gezsin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: RHAajans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.