banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfa'da Sele kapılan TIR şoförü Emin Ergün'ün cesedine ulaşıldı

15 Mart’ta Şanlıurfa'da kullandığı TIR'la birlikte sel sularına kapılarak kaybolan Emin Ergün için arama- kurtarma çalışması başlatılmıştı. Atatürk Baraj Gölü ve çevresinde 100 kişilik ekiple yürütülen çalışmalarda bugün Emin Ergün’ün cansız bedenine ulaşıldı.

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. 

Valilik tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Hilvan Karayolu üzerinde meydana gelen sel afetinde 15.03.2023 günü sel sularına kapılarak kullanmakta olduğu 27 AHG 644 plakalı TIR’ı ile birlikte kaybolan TIR sürücüsü Emin ERGÜN (Birecik-1999)’in cansız bedeni Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri tarafından teknik cihazlarla ve dalgıçlarla sürdürülen aramalar sonucunda 24.03.2023 günü, saat:13.17 sıralarında kıyıdan (2) km Atatürk Barajı içerisinde ve (10) m. derinlikte Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından bulunmuş ve Bozova C. Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.