banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa'da Şehit Olan polis Ömer Sönmez memleketine uğurlandı

Dün gece saatlerinde Şanlıurfa Viranşehir yolunun 85'inci kilometresinde düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan  özel harekat Polisi Ömer Sönmez'in naaşı, Şanlıurfa Emniyet müdürlüğünde özel harekat Polisleri tarafından son kez omuzlanarak memleketi Elazığ'a uğurlandı

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene katılan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna yaptığı konuşmada: “Şehidimiz Ömer Sönmez evladımız da bu güzide teşkilatın bir mensubu olarak terör örgütleriyle yapılan mücadele sırasında görevini ifa ederken vatan ve millet için şehit olmuştur. Kendisiyle beraber üç arkadaşı da yaralandı. Onlara da acil şifalar diliyoruz. Sadece Şanlıurfa olarak değil, tüm ülke olarak şehidimizi gönlümüzde yaşatacağız. Onlara layık olmak için, onların kanını yerde bırakmamak için milletimizle elbirliği, gönül birliği içerisinde bu ihanet şebekeleriyle olan mücadelemiz sürecek. İsimleri ne olursa olsun PKK’sı, DAEŞ’i, FETÖ’sü birinin bıraktığı yerden öteki başlıyor ve aynı amaca hizmet ediyorlar. Tamamen bu ülkeyi bölmek ve bizi birbirimize düşürmek istiyorlar. Bu oyuna gelmeyeceğiz” dedi. 

Konuşmasının sonunda Şehit Ömer Sönmez’in acılı ailesine başsağlığı dileklerini ileten Vali Tuna; “Kederli ailemize Allah’tan sabır diliyorum. Devlet olarak onların her zaman yanında olacağımızı bu vesileyle belirtmek istiyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı. 

Tören İl Müftüsü İhsan Açık’ın yaptığı duanın ardından sona erdi. Şehit Ömer Sönmez, memleketi Elazığ’a silah arkadaşları özel harekât polislerinin omuzlarında tekbirler eşliğinde uğurlandı. 

 Törene, Vali Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu , Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, vali yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.