banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Urfa’da onlarca okulu boyadılar

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesindeki yükümlüler tarafından 2019 yılının eğitime ara verildiği dönemlerde 14 okul boyandı, 6 okulunda bakım ve onarımı gerçekleştirildi. 
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından denetimli serbestlik kapsamında kamu hizmeti cezalarını yerine getiren yükümlüler son olarak Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nun boya ve tadilat işlemlerini yerine getirdi. Boya ve tadilat çalışmaları sayesinde çehresi değişen Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ı ziyaret ederek teşekkürlerini dile getirdi. Okul Müdürü Mahmut Çıtırık Başsavcı Öztoprak’a eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti. 
 Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Öztoprak; “2019 yılının eğitim öğretime ara verildiği dönemlerde 455 yükümlümüzün katılımıyla 14 okulun boya, badana işlemlerini tamamlamış bulunuyoruz. Bunun yanı sıra 6 okulunda temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz tatildeyken okullarını boyayıp bakımlarını yerine getiriyoruz. Onlar okula başlayıp tertemiz ve ışıl ışıl bir manzarayla karşılaştıklarında yaşadıkları mutluluğun bizler için anlamı çok büyük. Öğrencilere daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim fırsatı sunulduğunda başarılarına da olumlu anlamda katkı sağladığını görüyoruz. Aynı zamanda kamu cezalarını yerine getiren yükümlülerimizde böyle topluma faydalı işlerde çalışmış olmanın hazzını yaşıyor. Önümüzdeki dönemde de okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirerek ihtiyacı olan okullarımızın boya ve bakım işlemlerini yerine getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Ziyarette Denetimli Serbestlik Müdürü Can Özdemir ve Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaztekin’de hazır bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.