banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'da minibüs takla attı: 15 yaralı



Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde saat 11.00 sıralarında, Siverek’ten Bozova’ya pikniğe gittiği belirtilen minibüsün takla atması sonucu 3’ü ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Siverek’ten Bozova’ya pikniğe giden Eyyüp Çadırcı yönetimindeki 56 AL 608 plakalı minibüs, tekerinin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı.

Kırbaşı köyü yakınlarında meydana gelen kazada, minibüsteki 15 kişinin yaralandığı ve bunların 8’inin Hilvan Devlet Hastanesi’ne, diğerlerinin ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi.

Anız tarlasına yuvarlanarak ters yatan minibüsteki yaralılardan 3 kişinin isimlerinin Ceylan Başaranoğlu, Mazlum Çadırcı ve Emine Utuş olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.