banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa’da Korona Virüs Tedbiri Almayan Fırınlara Cezalar Yolda


Şanlıurfa Haliliye İlçe Belediyesi zabıta ekipleri ilçede bulunan işletmelerde denetimlerde bulunarak, fırınlarda hijyen ve önleyici tedbirler konusunda denetimi yaptı.
Coronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında yoğun bir çalışma yürüten Haliliye Belediyesi, İlçe genelinde tüm ekipleri halk sağlığı için yoğun bir çaba ve mesai harcıyor. 

Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, fırınlarda halk sağlığını tehlikeye sokacak olumsuzluklardan ve coronavirüs salgına karşı bone, eldiven ve maske kullanmaları yönünde uyarılarda bulunuyor.
Ekipler, denetimlerde salgından korunma tedbirlerine uymayan işletmelere cezai işlemlerin uygulanacağını da açıkladı.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiler ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Müdürlük, dezenfekte çalışmalarının belirlenen program dahlinde aralıksız bir şekilde devam edeceğini duyurdu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.