banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Urfa'da kaç kişi tutuklandı? İşte o rakamlar

15 Temmuz’da yaşanan ABD destekli darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Şanlıurfa’da Paralel Yapıyla bağlantılı oldukları gerekçesiyle 261 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa’da bu güne kadar 261 darbeci tutuklandı 15 Temmuz’da yaşanan ABD destekli cuntacı paralelci askerlerin darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında bugüne kadar Şanlıurfa’da, aralarında kaymakam, rütbeli asker, polis ve gazetecilerin de bulunduğu 261 kişi tutuklandı.

Darbe girişimi sonrası gerçekleştirilen operasyonlarda Şanlıurfa'da bugüne kadar tutuklananların 2 Kaymakam, 41 Hâkim, 23 Asker, 195 Polis ve 2 gazeteci olduğu öğrenildi.

Öte yandan Şanlıurfa’da FETÖ/PDY’ye bağlı değişik unvan ve pozisyonlarda görevli 692 kamu görevlisi açığa alındı. Bunun yanında yüzlerce polis gözaltına alınırken operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaUrfada Tutuklu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.