banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Urfa’da İnşaattan düşen genç hayatını kaybetti VİDEO

Şanlıurfa’da inşaatta çalışan 16 yaşındaki işçi 10. katından düşerek öldü
Olay saat 13.00 sıralarında Selahattin eyyüpiye mahallesi bir inşaatta meydan geldi.  İddialara göre 16 yaşındaki Ali Fırat B., özel bir firmaya ait inşaatta 10.katta çalışırken  dengesini kaybederek yere düştü.  Talihsiz işçi olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı fark eden arkadaşları haber vermesi ile olay yerişe sağlık ekibi ve polis intikal etti. 112 ekiplerin kontrollerde Ali Fırat B.’in öldüğünü belirledi. Polis ekipleri ve cumhuriyet savcılığının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ali Fırat B.’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
olayı duyan Ali Fırat B.'in yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.  Olayla ilgili Polis ekipleri soruşturma başlattı.
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.