banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'da Fatma Turan yılın kadını seçildi



Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından yılın kadını seçilen Fatma Turan’ı evinde ziyaret etti. Ev sahibi Hikmet Turan tarafından karşılanan Başkan Demirkol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da Fatma Turan’a çiçek taktim etti. Haliliye Belediyesi tarafından kentte ilk defa uygulanmaya başlanan evde bakım hizmetinden de yararlanan yaşlı çit, bu hizmeti gerçekleştirdikleri ve evlerini ziyaret ettiği için Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti. Ev sahipleriyle bir süre sohbet eden Başkan Demirkol, gelecek her talebe anında karşılık vereceklerini söyledi.

Yılın kadını seçilen Fatma Turan, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Belediye geliyor evimizin temizliğini yapıyor, güzel de yapıyorlar, işlerini beğeniyorum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ev sahibi Hikmet Turan ise, “Evde bakım çok büyük bir hizmettir. Allah yapandan, yaptırandan razı olsun. Bu işten çok razıyız. Bizim elimizden tuttular, Allah sizlerin de elinizden tutmayı nasip etsin. Geliyorlar evimizi temizliyorlar, bakımını yapıyorlar. Allah razı olsun” diye konuştu.

Evde bakım hizmetiyle ilgili bilgi veren Başkan Demirkol da, şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyesi olarak madden muhtaç olsa da olmasa da, sağlığını kaybetmiş ve kendi kişisel ihtiyaçlarını temin edemeyecek, evinin temizliğini yapamayacak durumdaki halkımızın hizmetine sunulmak üzere evde bakım hizmeti başlattık. Sloganımız yanınızdayız. Ekiplerimiz geldikleri evde, evin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Haliliye Belediyesi olarak dua alacak bütün hizmetlerde varız. Yine ilklerin belediyesi olduğumuz için yine ilk defa Haliliye Belediyesi tarafından uygulanan bir hizmettir.”

Fatma Turan’ın yılın kadını seçtiklerini vurgulayan Başkan Demirkol, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Biz bu yıl, yılın kadını uygulamasında Fatma Turan ablamızı seçtik. Fatma Turan ablamız, sağlığını kaybetmiş olsa da, hayata olan umudunu ve maneviyata olan inancını muhafaza ederek yaşamaktadır. Bu umudu için bu insanlarla barışık yaşadığı için yılın kadını olarak Fatma Turan ablamızı seçtik. Ev sahibimiz Hikmet Turan abimize de teşekkür ediyoruz.”

Başkan Demirkol, sohbetin ardından evden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.