banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Urfa'da Engelliler günü programı

Etkinlikler kapsamında; kortej yürüyüşü, sinema, eğlence, yarışma ve sergi yanı sıra akülü tekerlekli sandalye dağıtımı programları da yer alıyor.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri saat 10.00’da Rabia Meydanı’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne kadar yapılacak olan yürüyüş ile başlayacak. Kortej yürüyüşünün ardından saat 11.00'da Büyükşehir Belediyesi önündeki sergi salonunda sergi açılışı yapılacak. Daha sonra saat 12.00'de GAP Arena Kapalı Spor Salonunda kokteyl ve tekerlekli sandalye dağıtım töreni gerçekleştirilecek. 12.30'da günün anlam ve önemini belirtecek Empati Basketbol karşılaşması yapılacak. Son olarak 18.00'da Büyükşehir Belediyesi tarafından Engelli vatandaşlar ve aileleri onuruna program yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.