banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Urfa’da Çocuklar 23 Nisan Sevincini Erken Yaşadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Şanlıurfalı çocuklar, hafta sonuna denk gelen ulusal bayram öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen sinema etkinliğinde gönüllerince eğlendi.

Otobüslerle öğretmenleri gözetiminde alana gelen minikler, Şair Nabi Dijital Sinemada ellerinde Türk bayraklarıyla 23 Nisan coşkusunun adeta provasını yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de miniklerle birlikte katıldığı gösterimde çocuklara çok sevdikleri “Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı” animasyon filmi izletildi.

Yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği ‘Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı” filmi çocuklar tarafından çok beğenildi. Filmin sonunda Başkan Beyazgül çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 

Sinema gösteriminin ardından oyuncaklarını da alan çocuklar güzel bir gün geçirdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.