banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Urfa’da Çocuk İstismarı Masaya Yatırılacak


Son dönemde hızla artan çocuk istismarı ile ilgili olarak Şanlıurfa’da “Çocuk İstismarı ile Mücadele” konulu panel ile masaya yatırılacak
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) öncülük ettiği panele  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu (TOBB ŞANLIURFA KGK) ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) desteği ile düzenlenecek. 
“Çocuk İstismarı ile Mücadele paneline konuşmacı olarak ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Güneydoğu Bölge Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, Pedagog Şükran Çekici ve Avukat İbrahim Küçükoğlu katılacak.
Çocuk İstismarına hep birlikte dur demek için sizleri de aramızda görmek istiyoruz mottosuyla gerçekleştirilecek olan “Çocuk İstismarı ile Mücadele” konulu panel, 07 Kasım 2019 Perşembe günü saat 14:00-17:00 arasında ŞUTSO 2.Kat Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.