banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Urfa’da Büyükşehir tarafından hayata geçiriliyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 'Standart Cadde Uygulaması' kapsamında Karaköprü ilçesinde yer alan Yeşiloğlu Bulvarı'nda düzenlemelerine başladı. Proje kapsamında bulvar alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra engelli vatandaşlara uygun hale getirilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün ulaşıma yönelik projeleri arasında yer alan “Standart Cadde Uygulaması”nı hayata geçirdi. Şanlıurfa’yı daha estetik ve yaşanabilir bir kent haline getirmeye kararlı olan Büyükşehir Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu aksta eski ve yıpranmış Yeşiloğlu Bulvarı alt yapısı, üst yapısı ve kavşak düzenlemesi ile birlikte projesine uygun standart hale getiriliyor.
Caddede altyapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan orta refüjdeki ağaçların hem budamasını yapıyor hem de başka bir bölgeye naklini sağlarken diğer yandan ise deforme olan asfaltın sökümünü gerçekleştiriyor. Çalışmalar boyunca trafik akışının bozulmaması için alternatif yollarda yönlendirme tabelaları kullanılıyor.
Yeşiloğlu Bulvarında devam eden sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında kavşak çalışmaları yapılacak  kaldırım seviyeleri standarda getirilecek ve yağmur drenaj hattındaki eksiklikler ortadan kaldırılacak. Projenin bitiminde daha düzenli bir görünüme kavuşacak olan cadde üzerinde engelli rampaları yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.