banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Urfa’da Binlerce Extacy Hap Ele Geçirildi

Şanlıurfa Viranşehir İlçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyon kapsamında 1.350 tane Extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilişkisi olduğundan şüphelenilen bir kişi gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 
                        
JANDARMA BASIN DUYURUSU

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; C.G. isimli şahsın, temin etmiş olduğu uyuşturucu maddelerini, Viranşehir İlçe merkezinde gençlere satmak suretiyle gençleri uyuşturucuya özendirerek ticaretini yaptığı bilgisinin öğrenilmesi üzerine, 19 Şubat 2020 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüpheli şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda; evin çatısında bulunan üstü kapalı plastik kasalara, Narkotik Tespit/ Arama Köpeğinin tepki vermesi üzerine, kasa içerisine gizlenmiş vaziyette bin üç yüz elli (1.350) adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, olaya ilişkin C.G. isimli şahıs gözaltına alınmıştır.
Olay şüphelisi olan C.G. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.