banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Nicolò Zaniolo KCCA FC Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Urfa trambüs için gün sayıyor

Ulaşımda yüzde 70 tasarruf sağlayan, Aküleme sistemiyle çalışan trambüs, gürültü kirliliği neden olmuyor. Tramvay sistemine göre yapılacak olan projede tek fark yerlere ray döşenmeden sistem uygulanacak. Konforlu ve modern taşımacılıkta çevreci, tarihi dokuya zarar vermeyen trambüsle 270 kişi aynı anda bir araçla taşınacak.

Bu kapsamda Tarihi Hanlar bölgesi, Balıklıgöl, Şanlıurfa Müzesi, Divanyolu Caddesi, Kapaklı pasajı ve Atatürk Bulvarı güzergahında yer alan 1. etap çalışmaları kapsamında başlatılan durakların inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.

Tranbüs duraklarının oluşturulduğu bölgelerde sisteme bağlı olacak olan elektrik direklerinin dikimi gerçekleştirirken, Tranbüs araçlarının elektriksiz kullanılacağı alanlarda alt yapı çalışmaları devam ediyor.

İLÇELERE TOPLU TAŞIMA DURAKLARI

Ulaşımda yenilikçi çalışmaları ile vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Toplu taşıma duraklarında yeni modern değişikliğe gidiyor.
Şehir merkezi ve tüm ilçelerde başlatılan yeni durak monte çalışmaları kapsamında 360 adet yeni durak yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mevsimsel olumsuzluklardan etkilenmemelerini sağlıyor.

Eskiden kullanılan totem durakları kaldırarak yerine yeni kapalı duraklar yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında belirlemiş olduğu yeni alanlara yeni duraklar yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.