banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa Toplu Taşıma Saatleri Değişti mi? Belediye açıklama yaptı

Şanlıurfa'da otobüs saatleri değişti mi? : Büyükşehirden açıklama geldi
Sosyal medyada yayılan otobüs saatlerinin değiştiğine ve 63 numaralı otobüs hattının bir süre kullanılamayacağına dair paylaşımlara karşı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi.
Bazı sosyal medya mecralarında otobüs saatlerinin değiştiğine ve 63 numaralı otobüs hattının bir süre kullanılamayacağına dair yapılan paylaşımlara karşı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Büyükşehir Belediyesi böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada;

“ Pandemi şartlarının en yoğun olduğu döneme denk gelen 2020 Nisan ayında yapılan uygulama yeni duyurulmuş gibi lanse edilmektedir. Bu tarz duyuru ve ilanlar kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan yapılmadığı takdirde itibar etmeyiniz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

(Urfanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.