banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Urfa otogarında polislere saldırı: 3 şehit, 3 yaralı

Şanlıurfa Otogarında üst araması yapmak isteyen Polis ekibine uzun namlulu silahla yapıldı. saldırı da 3 Polis Şehit Düştü 3 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay dün gece geç saatlerde otogar civarında üst arama uygulamasını yapan polisler, Emekli uzman çavuşun oğlu olduğu öğrenilen 17 yaşındaki bir genci aramak istedi kere. Üst aramasına izin vermek istemeyen genç yanında taşıdığı silahla polislere rastgele ateş etti.

Çıkan çatışmada 3 polis çeşitli yerlerinden yaralandılar. Olay yerine çok sayıda Özel Harekat, resmi ve sivil polisler sevk edildi. Karaköprü semtine kaçan şüpheliyle polisler arasında çatışma yaşandı. Burada çıkan çatışmada 3 polis daha yaralandı. Yaşanan çatışma sırasında şüpheli, üzerinde taşıdığı tabancayla başına ateş ederek intihara kalkıştı. Yaralanan 6 polis ve saldırgan, olay yerine gelen ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan polislerden 3’ünün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yaralı polisler için gece 0- Negatif kan ihtiyacı olduğu duyruldu.

www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfa Otogar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.