banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Urfa Kart Dolum Cihazları hizmet vermeye başladı


Filosuna kattığı modern araçlar ve yeni güzergahlar ile şehir içi ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kart dolum cihazları hizmeti ile vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin kentin yoğunluğun yaşandığı Emirgan Toplama Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Yanı, Maliye Yanı Toplama Merkezi, Haliliye Halk Eğitim Merkezi önü ve Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu içerisinde kurduğu Urfa Kart Dolum cihazları vatandaşlardan tam not aldı.
Zaman kaybının önüne geçen ve Urfa Kart'ta ulaşımı daha da kolaylaştıran hizmet sayesinde vatandaşlar nakit para ile istedikleri tutarda kartlarına yükleme yapma imkanı buluyor.

İNTERNET BANKACILIĞI İLE TRANSFER YAPILABİLECEK
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, bu kez internet bankacılığı ile Urfa Kart'a para transferi yapmak için alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Kişinin bağlı bulunduğu banka hesaplarından Urfa Kart'a dolum yapılabilecek hizmet sayesinde artık vatandaşlar evlerinde veya işyerlerinde diledikleri anda Urfa Kart'larına istedikleri miktarda para transferi sağlayabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.