banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Urfa Hayvan Pazarı kesimhane rezaleti!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde bulunan Yeni Hayvan Pazarında bir kesimhane yeri olmadığı için alışveriş yapan vatandaş kestirmek istediği hayvanını çar çöp içerisinde kesilimesinden rahatsız!. hiç bir hijyen şartına bağlı olmadan uluorta kesilen bu hayvanları artıkları da etrafa konu ve hastalık yayıyor.

ESNAFTA ŞİKAYETÇİ!

Yeni hayvan pazarı esnafı da kendi imkanlarıyla oraya kurdukları derme çatma demirlere hayvaları asarak kestiklerini söyleyerek bu durumdan memnun olmadıklarını söylediler.

Bir esnaf: "Biz bu tür sorunları daha önce belediyeye ilettik. biz de bir köşede yapılacak olan küçük bir mesbaha şeklindeki bir yerde kesim yapmak isterdik. üstü kapalı ve daha modern bir kesimhane istedik. yerimiz de belli. yetkililere yerde gösterdik. ama hala bekliyoruz" dedi.

EKİNCİ SÖZ VERMİŞTİ!

Bir kaç ay önce Yeni Hayvan Pazarını ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hayvan Pazarı  dernek başkan İzzet Çiftçi ile birlikte hayvan pazarını geserek esnafın sorunlarını dinlemişti. Ekinci burada yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Gerek dernek başkanlarımızın gerekse hayvan satıcılarımızın sorunlarını dinledik.  Hayvan pazarı satıcılarımızın Tarım Müdürlüğü ve diğer birimlerle ilgili sorunlarını dinledik. Bizim belediyemizle ilgili bir sorun varsa onu bir an önce çözüp diğer kurumlarla bir sorun varsa eğer o sorunlarında biran önce iyileştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Neticede burada esnafımız burada ciddi bir faaliyet içerisinde ama bu faaliyetlerin en güzel bir biçimde ve alt yapısının daha sağlam işlemesi adına hem ilçemiz açısından hem de kendileri açısından önemlidir" diye konuşmuştu.

Şimdi esnaf ve vatandaş bu sorunların çözümünü bekliyor...

www.balikligol.com ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.