banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa Düşünce Platformu Rektör Çelik’i Ziyaret Etti

Bu kapsamda Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik’i ziyaret eden Platform üyeleri, Gazeteci -Yazar Mehmet Emin Kuş Gençlik Vizyonu Derneği Başkanı Mustafa Pakır Güneydoğu Medikalcılar Derneği Başkanı Ahmet Bulut, Medya Yazarlar Derneği Başkanı Mehmet Guli Aslan, Harran Üniversitesinin en eski fakültesi olan Ziraat Fakültesi öncülüğünde tarım şehri olan Şanlıurfa’da tarıma öncülük yapmalarını istediler. Ayrıca Şanlıurfa’da olmayan kan bankasının da Üniversite hastanesi öncülüğünde kurulmasını önerdiler.
Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üniversite olarak tarıma öncülük etmeleri için ekip çalışmasının önemine değinerek, Ziraat Fakültesi öncülüğünde bir ekip kurduk. Bu ekip bilgi paylaşımı yaparak ortaya çıkaracakları çalışma ile sadece Şanlıurfa’da değil, Türkiye’ye öncü olmasını hedefliyoruz” dedi.
Kan Bankası ile ilgili de Üniversite hastanesi olarak üzerlerine düşen herşeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, Bu konuda tek yetkili Kızılay’ın harekete geçmesi gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.