banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Yrd. Doç. Dr. Ayşegül KUTLUAY BAYTAK ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

Urfa'dan Telabyad'a Un Yardımı Gitti

Konu ile ilgili olarak kamuoyuna bilgi veren Şanlıurfa İHH teemsilcisi Behçet Atila şunları söyledi: Ramazan Yardım Çalışmaları kapsamında Yürekli Beton'un katkıları ile Suriye Telabyat bölgesine 1050 torbadan oluşan 1 tır un gönderdik. Bağışçımıza teşekkür ediyoruz. Allah kazançlarına bereket koysun. 

Suriye'deki insani dramın yıllardan beri devam ediyor. Bölgede mağdur ve mazlumlar yaşam mücadelesi veriyor.

Hayırsever İbrahim Yürekli'nin özellikle sınır hattının Suriye tarafında kalan mağdur ve mazlum Suriye halkının evlerine iftarlık ekmek olarak girmesi için un bağışında bulundular. Bugün huzurlarınızda yardım tırımızı Telabyat'ta doğru yola çıkardık. Allah Yürekli Beton sahibi değerli büyüğümüz İbrahim Yürekli beyden ve diğer tüm bağışçılarımızdan razı olsun. Hayırseverler yanımızda yer almaz bizleri desteklemezlerse mağdur ve mazlumlara yardımları ulaştırmamız zor. Bu mübarek ramazan ayında hayırseverlerden desteklerini artırmalarını bekliyoruz. Gıda kolisi, iftariyelik yemek, hijyen paketi, çocuk bezi, yetimlere bayramlık giyim gibi bir çok şeye ihtiyaç vardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.