banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Urfa'dan Katılan Öğrenciler Birincilik Elde Ettiler

Harran Üniversitesine bağlı Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, ‘Uluslararası Gastronomi Federasyonu’ tarafından düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında birinci oldu.

 Ankara’da Altınpark Expo Center Fuar alanında düzenlenen yarışmada farklı kategorilerde yarışan Aşçılık programı öğrencileri Gamze Dönmez, Cennet Cici, Müslüm Keskin ve Lazgin Çiftçi 4 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya, ekip olarak da birinci olup 2 kupayı birden aldılar.

Aşçılık bölümünü başarısından dolayı kutlayan Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Atilla Yargıcı; “Okulumuzu katıldıkları yarışmalarda her zaman en iyi şekilde temsil eden ve ödüllerle dönen öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bu yarışmaya katılım konusunda bizden desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Gastronomi Eğitimciler Derneğine ve öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Aşçılık Programı öğretim elemanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.