banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Urfa'da Uyuşturucu Operasyonu: bir kişi tutuklandı
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen bir operasyonda bir araç içerisinde kilolarca esrar ele geçirildi.
KONU İLE İLGİLİ YAPILAN BASIN DUYURUSUNDA ŞÖYLE DENİLDİ
1. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında;
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 29 Mayıs 2020 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Şanlıurfa İli Haliliye ilçesi mülkü sınırları içerisinde, G.T. isimli şüpheli şahsa ait araçlar yapılan arama sonucunda, araç içerisinde *(10.250) gr. Kubar esrar maddesi* ele geçirilmiştir.
2. Söz konusu olay ile ilgili G. T. isimli şüpheli şahıs, 30 Mayıs 2020 günü çıkarıldığı adli makamlarca *tutuklanmıştır.*
3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarını gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.