banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa'da Toplu Taşımaya Zam! Yarından itibaren geçerli

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 3 Ocak 2022 (yarın) tarihinden geçerli olmak üzere ulaşım ücretlerine zam yapılması yönünde karar aldı. Yeni tarifeye göre, tam bilet, 2 lira 70 kuruştan 3 lira 50 kuruşa; öğrenci 1 lira 80 kuruştan 2 liraya, 2 lira 40 kuruş olan öğretmen ücreti ise 3 liraya yükseldi.

Yeni zam kararına tepki gösteren HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, büyükşehir belediyesini detaylı bilançoyu paylaşmaya davet etti. Zam yerine indirim beklediklerini kaydeden Özaslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
"Belediye, kâr amacı güden bir şirket değildir... @sanliurfabld 'nin ulaşıma yaptığı ZAM kabul edilemez. @sanliurfabld 'ne çağrımdır..! Siz, Detaylandırılmış Bilanço Bilgileri'ni paylaşın. Ben de zam değil, tam aksine İNDİRİM yapılabileceğini ispatlayayım." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.