banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfa'da tefeci operasyon, aralarında kamu görevlisi de var
İŞTE YAZILI OLARAK YAPILAN AÇIKLAMA Son dönemlerde vatandaşlarımızdan gelen şikayetler ve basında yer alan haberler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından “tefecilik” yapan şahıslara yönelik olarak başlatılan kapsamlı soruşturmalar çerçevesinde, farklı tarihlerde 5 ayrı olayı gerçekleştirerek “tefecilik” suçunu işledikleri tespit edilen ve aralarında bir kamu görevlisininde bulunduğu K.Ş D.D., B.T., M.Ş ve bunlarla irtibatlı olduğu anlaşılan F.K. gözaltına alınmış olup, bir şüphelinin de yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

Gözaltına alınanların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda suçunsuru olabilecek tapu, tapu kayıtlarıve senetlere incelenmek üzere el konulmuştur. Şüpheliler tarafından mağdur edilenlerin ifadelerinin alınmasına devam edilirken, olay hakkında tanıklarında bilgilerine başvurulmuştur.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı olarak; yasal çerçevede gerekli tüm tedbirleri uygulamak suretiyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için emniyet güçlerimizle birlikte soruşturmalar kararlılıkla sürdürülecektir.

Vatandaşlarımızın da duydukları gördükleri veya mağduru olduklarıolaylarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımıza ve emniyet güçlerimize bilgi vermeleri halinde, ciddi sorun haline gelen ve vatandaşlarımızın emeğini, malını, mülkünü ve tüm birikimlerini sömüren tefecilere karşıdaha etkin soruşturmalar yapılabilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.