banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa'da su Zammı Var mı? Özdiker Çarşının akıbeti ne olacak? Başkan Beyazgül'den açıklama geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül son zamanlarda Şanlıurfa’da suya yüzde 50 zam yapıldığı yönündeki iddialara ve yapılan asılsız haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Beyazgül Özdiker Kuyumcular Çarşısı hakkında merak edilenleri de yanıtladı.

“SU ZAMMI İDDİASI TAMAMEN ASILSIZDIR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “ Yalan ve iftiralara halkımız artık inanmamaya başladı. Kendilerine inanılmayınca artık şahsımın fotoğrafını kullanıp yalanlarını yine şahsım üzerinden dillendirmeye başladılar. Konu hakkındaki iddiaları ve yapılan asılsız paylaşımlar hakkında adli makamlara suç duyurusunda bulundum. Bu yalanları üretenlerin, iftiraları atanların köklerine kadar ineceğiz. Yalan ve iftiralarla memleketin önünü kesmeye kimsenin hakkı yoktur. İdarecileri karalamaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Yalan ve iftiralarla bizlerden bir taviz de alamayacaklar. Su zammıyla ilgili haber tamamen yalan bir haberdir”

“ÖZDİKER KONUSUNU ESNAFLARIMIZLA ANLAŞARAK BİTİRECEĞİZ”

Özdiker Kuyumcular Çarşısı ile ilgili de konuşan Başkan Beyazgül merak edilen noktalarla ilgili bilgiler aktararak” Halkımızın Özdiker Çarşısı ile ilgili talep ve istekleri var. 15 Ocak’a kadar kamulaştırma kararını alıp almayacağımızı bildireceğimizi ifade etmiştim. Belirttiğim tarih gelmeden kamulaştırma talimatını verdim. Şuan da 25 kamulaştırma var ve devam ediyor. Özdiker konusunu halkımızın istediği şekilde oradaki esnaflarımızla da anlaşarak bitireceğiz. Özdiker Kuyumcular Çarşısının yerine yeşil bir alan düşünüyoruz. Ancak yine halkımıza soracağız halkımız ne isterse o yönde bir proje geliştirip uygulayacağız. Biz Şanlıurfa halkına hizmet etmeye kültür ve turizmin şehri olan Şanlıurfa’nın şahlanışının devam etmesi için elimizden gelen büyün çabayı sarf edeceğiz. Her zaman olduğu gibi halkımızın duasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.