banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa'da Sıra dışı bir yarışma: Tam 325 Bin Ödül Var

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kente yeni meydanlar, yeni yeşil alanlar kazandırmak için tarihi silueti bozan betonarme yapıları kentin merkezinden arındırarak bir yandan tarihi dokuyu koruyor diğer yandan şehre modern bir görünüm kazandırıyor.

Şanlıurfa’da şeffaf bir yönetim anlayışı ile kaynakları planlı, etkili ve verimli kullanarak, alt yapı, üst yapı, sosyal, ekonomik ve kültürel alanda çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılay Meydan Projesinde uygulanacak projeyi yarışma ile belirleyecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla katılımcı belediyecilik anlayışı benimsenerek katılımcılardan Kızılay Meydan Projesi için fikir üretmeleri, projelendirmeleri ve bu projeleri Büyükşehir Belediyesine ulaştırmaları isteniyor.

Toplam 325 Bin TL Ödül

Yarışmada; 
1. 100 bin
2. 75 bin
3. 50 bin 

Mansiyon ödülleri ise ilk 5'te yer alacak olan yarışmacılar, 20 bin TL ile ödüllendirilecek.

Toplam 325 bin TL ödüllü yarışmaya katılacak katılımcılar, yarışmaya ait bilgilere https://etkinlik.sanliurfa.bel.tr Web adresi üzerinden ulaşabilecekler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.