banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa'da Şehit Keskin ve Tekin İçin Tören Yapıldı!

Hain terör örgütü PKK/YPG’nin, Suriye‘den Akçakale’deki bir hudut karakoluna yaptığı havan topu saldırısında şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin ve Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin, Şanlıurfa GAP Havalimanında düzenlenen askeri törenle memleketlerine uğurlandı.

Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu, özgeçmişlerinin okunması ve yapıların duaların ardından silah arkadaşlarının omuzlarına alınan Türk bayrağına sarılı tabutlar, askeri uçağa konuldu.

Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı.

Kahraman Şehitlerimiz Davut Armağan Keskin’in Balıkesir’de, Şevket Tekin’in ise Nevşehir’de toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.