banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'da Sahur Davulcusuna Yasak Geldi

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde oluşturulan İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ramazan ayına yönelik ek tedbirleri içeren 2020 Yılı 32 Nolu Kararı çerçevesinde bu yıl Ramazan davulcularana davul çalma izni verilmedi.

Dünya geneli etkili olan ve insandan insana geçme özelliği ile bilinen pandemi hastalık olan Coronavirüs yüzünden, bahşiş toplamak için kapı kapı dolaşan davulcuların bulaşı artıracağından dolayıİl Hıfzıssıhha Kurulu, ramazan davuluna yasaklama getirdi.

Konu ile ilgili olarak İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar : "Davulcularının; hanelerden bahşiş toplamak için ev ev dolaşmaları, kapı zili çalmaları gibi bulaş riskini arttırabilecek davranışları önlemek için bu seneye mahsus Ramazan Ayı ve Bayram süresince, faaliyetlerine izin verilmemesine" şeklinde oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

SAHURA NASIL KALKACAĞIZ?????

Avatar
Ferdi 4 yıl önce

Gariban davulcular ne yapacak bu sene