banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'da Narkotik Polisine Pompalı Tüfekle Saldırı: 2 Polis Yaralandı

Şanlıurfa'da narkotik polis ekiplerine pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 2 polisin yaralandığı saldırıda 3 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Ekiplerimiz tarafından ilimizde icra edilen Narkotik takip çalışmasında polisimize pompalı tüfekle ateş açılması sonucu iki polis memurumuz hafif şekilde yaralanmışlardı.

Emniyet ve Jandarmamızın ortak çalışmasıyla olayın faili olan 3 kişi olayda kullandıkları suç aletiyle birlikte kısa sürede yakalanmışlardır. "

Valilikten gece saatlerinde yapılan 2. açıklamada da şöyle denildi: 28 Kasım 2022 Pazartesi günü  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde sıra yüzünden çıkan tartışmada Acil Tıp Uzmanı Dr. Orhan Hagi, hasta yakınlarının saldırısına uğrayarak yaralanmıştır.

Darbe alarak yaralanan doktorumuza, olay yerinde sağlıkçı arkadaşları tarafından ilk müdahale yapılmıştır ve doktorumuzun tedavisi devam etmektedir.

Saldırının faili gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Bu tür şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.