banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Urfa'da Kaybolan 4 Yaşındaki Çocuk Donmak Üzereyken Bulundu

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 yaşındaki H.G’ nin, sağlık kuruluşuna sevk edilen çocuk tedavisinin ardından ailesine teslim edildiği açıklandı.

İŞTE KONUYLA İLGİLİ OLARAK YAPILAN O AÇIKLAMA:

1.        17 Aralık 2018 günü saat:15.30 sıralarında C.G isimli şahsın Karaköprü/Akziyaret J.Krk.K.lığına müracaat ederek (4) yaşındaki oğlu H.G’ nin kaybolduğunu bildirmiştir.
2.        Yapılan araştırmada; C.G isimli şahsın oğlu ile beraber araç ile Hamurkesen mahallesine gittiğini ve oğlunu araçta bıraktığını ve bir süre sonra aracına döndüğünde oğlunun araçta olmadığını fark ettiğini ve kendi imkanları ile aradığını fakat bulamadığı bilgisine ulaşılmıştır.
3.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timleri tarafından bölgedeki güvenlik kameraları incelenerek İz Takip Köpek Unsurları, Güvenlik Korucuları ve AFAD ekiplerinin de katılımı ile bölgede yapılan aramada Akziyaret Mahallesi yol ayrımında H.G isimli çocuğa ait ayak izlerine ve ayakkabısına rastlayan ekipler (9) saatlik aramanın ardından kaybolduğu yerden yaklaşık 5-6 km uzaklıktaki Akziyaret Tepesi mevkiinde donmak üzere iken bulunmuştur.
4. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık kuruluşuna sevk edilen çocuk tedavisinin ardından ailesine teslim edilmiştir. 

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.    
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

ALLAH JANDARMAMIZDAN RAZI OLSUN...