banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Urfa'da kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldılar
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Karacadağ Kayak merkezinin olduğu bölgede yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşları Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı.

Soğuk ve kar yağışı Şanlıurfa genelinde etkisini iyiden iyiye hissettiriyor. Kentin tamamına yakını beyaz örtü ile kaplanırken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi 13 ilçe ve kent merkezinde devam ediyor.

Şanlıurfa’nın tek kayak merkezi olan ve Siverek ilçesinde bulunan Karacadağ Kayak merkezi de her yıl kar yağışının ardından bölge çevre illerden gelen vatandaşların kış turizmi için vazgeçilmez merkezi oluyor.

Siverek ve Karacadağ kayak merkezi bölgesinde kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarını yürüten Büyükşehir ekipleri, yolda mahsur kalanların imdadına yetişerek kurtarıyor.

Soğuk havada araçları kara saplanan ve tüm çabalara rağmen çıkaramayan araç sürücülerinin yardımına koşan Büyükşehir Belediyesi ekipleri gerekli çalışmalarla mahsur kalan vatandaşların mağduriyetlerine son veriyor.

Mahsur kaldıkları yerden kurtarılan sürücüler yardımlarına yetişen Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan ekipler, karla kaplanan ve araçların geçmesine imkân vermeyen yolları iş makinaları ile karı temizleyerek tekrar araç trafiğine açıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.