banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa'da kadın kursiyerlere aile yapısının korunması anlatıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kadın Destek Merkezleri'nde kurs gören kadınlara, aile yapısını korumak ve uyuşturucu ile mücadele konuları hakkında uzman rehberler eşliğinde eğitim semineri verildi.

FerahKent Kadın Destek Merkezi'nde başlatılan eğitimlere katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, kadınlara aile yapısı konusunda söyleşide bulundu.

Aile yapısının korunmasında en önemli faaliyetin anne ve babadan geçtiğini belirten Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olduklarını vurguladı.

Madde bağımlılığının toplumun kanayan bir yarası olduğuna değinen Sema Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa olarak düzenlediği eğitim seminerine kadınlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız. Madde bağımlılığı toplumun kanayan bir yarasıdır ve bu yaranın ortadan kaldırılması için Emniyet Müdürlüğümüzle birlikte kadınlarımıza yönelik eğitim semineri düzenliyoruz. Madde bağımlılığı tüm kötülüklerin başlamasına sebep oluyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan tüm Kadın Destek Merkezleri'nde eğitim semineri düzenleyeceğiz" dedi. 

İçişleri Bakanlığı "Uyuşturucu ile Mücadele Uygulama Politikası" kapsamında, Narko rehber eğitimleri vermeye başlandı. Bu kapsamda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narko Tim uzmanları tarafından uyuşturucu ile mücadelede alınacak önlemler hakkında bilgiler verilerek, çeşitli programlar düzenleniyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.